


Data: 30.09.2023, Sobota
Godzina: 17:00
Czas trwania: 4 godziny
Wartość: 289 zł/os
Warsztaty poprowadzi Marcin Kozicki – pizzaiolo z wieloletnim doświadczeniem. Influencer kulinarny pod nazwą @co_dzis_zjemy (68.500 obserwujących). Twórca i administrator grupy Mistrzowie Pizzy&Pasty na Facebooku, która jest kopalnią wiedzy na temat pizzy i makaronu (ponad 14.000 członków). Szkoleniowiec z zakresu pizzy oraz kuchni włoskiej. Od 14 lat związany z gastronomią. Swoje doświadczenie zdobywał w licznych restauracjach i pizzeriach. Na swoich warsztatach kładzie nacisk na praktykę, ale opowiada również o procesach zachodzących podczas powstawania idealnego ciasta na pizzę włoską.
Data: 29.09.2023, Piątek
Godzina: 17:00
Czas trwania: 4 godziny
Wartość: 315 zł/os
W październiku przeniesiemy się do Japonii – stolicy sushi – i pod okiem chefa Janusza Myjaka, nauczymy się przyrządzać idealnie skomponowane i przygotowane rolki sushi. Szef jest perfekcjonista i detalistą, dlatego gwarantujemy, że na talerzach zagoszczą małe dzieła sztuki, będzie pysznie i efektownie! Czeka nas kilka godzin wspaniałej, azjatyckiej przygody! Przy okazji będzie to również uczta dla podniebienia, ponieważ oczywiście oprócz przyrządzania, będziemy również smakować i testować skomponowane własnoręcznie sushi.
Data: 06.10.2023, Piątek
Godzina: 17:00
Czas trwania: 4 godziny
Wartość: 310 zł/os
Nadszedł czas na warsztaty kulinarne, których tematem będzie – kuchnia polska! Nasz szkoleniowiec, chef Maciej Kurcz zaplanował na to spotkanie wyjątkowe menu, które odzwierciedla nieszablonowe, świeże podejście do smaków naszych rodzimych potraw. Warsztaty zostały tak zaplanowane, aby uczestnicy mogli jak najlepiej poznać różnorodność kuchni polskiej. Dlatego przygotują danie zarówno z ryby, jak i z mięsa wraz z zaskakującymi dodatkami, aromatyczną zupę oraz deser. Przygotujcie się na zaskakujące wyzwanie kulinarne i potężną dawkę praktycznej wiedzy!
Data: 13.10.2023, Piątek
Godzina: 17:00
Czas trwania: 4 godziny
Wartość: 270 zł/os
Zapraszamy na drugi poziom warsztatów cukierniczych z tworzenia tortów, które poprowadzi Agnieszka Migdał. Ostatnie warsztaty spotkały się z niezwykle pozytywnym odbiorem uczestników, dlatego kontynuujemy naszą słodką przygodę. Podczas październikowych warsztatów skupimy się na wykonaniu oryginalnego tortu w stylu Cartoon Cake. Na warsztaty zapraszamy osoby, które chcą udoskonalić swoje umiejętności pieczenia, składania i dekorowania tortu na różne okazje. Skupimy się na umiejętnościach praktycznych, które będą mogły być wykorzystane w wielu cukierniczych projektach.
Data: 21.10.2023, Sobota
Godzina: 9:00
Czas trwania: 5 godzin
Wartość: 450 zł/os
Warsztaty kulinarne z mięsem w roli głównej.
Data: 02.11.2023, czwartek
Godzina: 17:00
Czas trwania: 4 godziny
Wartość: 590 zł/os
Już w listopadzie warsztaty kelnerskie w studiu Cook Nook poprowadzi Maciej Wojciechowski!
Maciej swoje doświadczenie zawodowe zdobywał w warszawskich restauracjach, m.in kultowej SENSES (z gwiazdką Michelin), Plato, Zoni, Klonn, w których na równi z wyśmienitym jedzeniem stawia się kontakt z gośćmi i ich obsługę.
Data: 13.11.2023, poniedziałek
Godzina: 09:00
Czas trwania: 6 godzin
Wartość: 390 zł/os
Poziom 1 – Szkolenie dla osób rozpoczynających swoją przygodę z gotowaniem
Poziom 2 – Szkolenie dla osób pracujących w gastronomii lub pasjonatów gotowania, którzy chcą podnieść swoje kwalifikacje, rozwijać swoją wiedzę i umiejętności praktyczne na poziomie profesjonalnym
Poziom 3 – Szkolenia dla profesjonalistów z ekspertami
