Slide

Ada Wójcikowska

Zapraszamy na warsztaty kulinarne z chefem Adą Wójcikowską, która zaprezentuje wariacje na temat tradycyjnych potraw, przyrządzanych przez lokalnych Greków.  Te warsztaty to powiew lekkości, orzeźwienia i aromatów, które przeniosą nas myślami do pachnących słońcem greckich miast. Jeśli kochasz smaki hellady to musisz do nas dołączyć!

Data: 30.09.2023, Sobota
Godzina: 17:00
Czas trwania: 4 godziny

Wartość: 289 zł/os

Więcej

Marcin Kozicki

Warsztaty poprowadzi Marcin Kozicki – pizzaiolo z wieloletnim doświadczeniem. Influencer kulinarny pod nazwą @co_dzis_zjemy (68.500 obserwujących). Twórca i administrator grupy Mistrzowie Pizzy&Pasty na Facebooku, która jest kopalnią wiedzy na temat pizzy i makaronu (ponad 14.000 członków). Szkoleniowiec z zakresu pizzy oraz kuchni włoskiej. Od 14 lat związany z gastronomią. Swoje doświadczenie zdobywał w licznych restauracjach i pizzeriach. Na swoich warsztatach kładzie nacisk na praktykę, ale opowiada również o procesach zachodzących podczas powstawania idealnego ciasta na pizzę włoską.

Data: 29.09.2023, Piątek
Godzina: 17:00
Czas trwania: 4 godziny

Wartość: 315 zł/os

Więcej

Janusz Myjak

W październiku przeniesiemy się do Japonii – stolicy sushi – i pod okiem chefa Janusza Myjaka, nauczymy się przyrządzać idealnie skomponowane i przygotowane rolki sushi. Szef jest perfekcjonista i detalistą, dlatego gwarantujemy, że na talerzach zagoszczą małe dzieła sztuki, będzie pysznie i efektownie! Czeka nas kilka godzin wspaniałej, azjatyckiej przygody! Przy okazji będzie to również uczta dla podniebienia, ponieważ oczywiście oprócz przyrządzania, będziemy również smakować i testować skomponowane własnoręcznie sushi.

Data: 06.10.2023, Piątek
Godzina: 17:00
Czas trwania: 4 godziny

Wartość: 310 zł/os

Więcej

Maciej Kurcz

Nadszedł czas na warsztaty kulinarne, których tematem będzie  – kuchnia polska! Nasz szkoleniowiec, chef Maciej Kurcz zaplanował na to spotkanie wyjątkowe menu, które odzwierciedla nieszablonowe, świeże podejście do smaków naszych rodzimych potraw. Warsztaty zostały tak zaplanowane, aby uczestnicy mogli jak najlepiej poznać różnorodność kuchni polskiej. Dlatego przygotują danie zarówno z ryby, jak i z mięsa wraz z zaskakującymi dodatkami, aromatyczną zupę oraz deser. Przygotujcie się na zaskakujące wyzwanie kulinarne i potężną dawkę praktycznej wiedzy!

Data: 13.10.2023, Piątek
Godzina: 17:00
Czas trwania: 4 godziny

Wartość: 270 zł/os

Więcej

Agnieszka Migdał

Zapraszamy na drugi poziom warsztatów cukierniczych z tworzenia tortów, które poprowadzi Agnieszka Migdał.  Ostatnie warsztaty spotkały się z niezwykle pozytywnym odbiorem uczestników, dlatego kontynuujemy naszą słodką przygodę. Podczas październikowych warsztatów skupimy się na wykonaniu oryginalnego tortu w stylu Cartoon Cake. Na warsztaty zapraszamy osoby, które chcą udoskonalić swoje umiejętności pieczenia, składania i dekorowania tortu na różne okazje. Skupimy się na umiejętnościach praktycznych, które będą mogły być wykorzystane w wielu cukierniczych projektach.

Data: 21.10.2023, Sobota
Godzina: 9:00
Czas trwania: 5 godzin

Wartość: 450 zł/os

Więcej

Dawid Łagowski

Warsztaty kulinarne z mięsem w roli głównej. 

Zapraszamy szefów kuchni i kucharzy na niepowtarzalne warsztaty z jednym z najlepszych szefów kuchni w Polsce – Dawidem Łagowskim. Temat przewodni, daniel, jeleń, wołowina. Będzie możliwość degustacji oliw smakowych wytwarzanych przez Dawida, używanych w profesjonalnych kuchniach najlepszych restauracji w Polsce. Dawid podpowie, jak doprawiać dania używając odpowiednich przypraw, aby dania zyskały na wyjątkowości.
Mięso na te wyjątkowe warsztaty dostarczy nam znana w branży gastronomicznej firma Horeca Las Kalisz. Będzie więc okazja aby dowiedzieć się o Nich więcej, sprawdzić ich produkty i nawiązać owocną współpracę.

Data: 02.11.2023, czwartek
Godzina: 17:00
Czas trwania: 4 godziny

Wartość: 590 zł/os

Więcej

Maciej Wojciechowski

Już w listopadzie warsztaty kelnerskie w studiu Cook Nook poprowadzi Maciej Wojciechowski!

Maciej swoje doświadczenie zawodowe zdobywał w warszawskich restauracjach, m.in kultowej SENSES (z gwiazdką Michelin), Plato, Zoni, Klonn, w których na równi z wyśmienitym jedzeniem stawia się kontakt z gośćmi i ich obsługę.

W programie:
-podejście do gości
-serwis kelnerski
-optymalizacja pracy zespołu kelnerskiego
-up-selling/cross-selling
-wprowadzenie w świat wina
-serwis wina

Data: 13.11.2023, poniedziałek
Godzina: 09:00
Czas trwania: 6 godzin

Wartość: 390 zł/os

Więcej

 Poziom 1 – Szkolenie dla osób rozpoczynających swoją przygodę z gotowaniem
Poziom 2 – Szkolenie dla osób pracujących w gastronomii lub pasjonatów gotowania, którzy chcą podnieść swoje kwalifikacje, rozwijać swoją wiedzę i umiejętności praktyczne na poziomie profesjonalnym
Poziom 3 – Szkolenia dla profesjonalistów z ekspertami

sad