Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the woocommerce domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/cooknook/domains/cooknook.pl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the all-in-one-wp-security-and-firewall domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/cooknook/domains/cooknook.pl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the hcode-addons domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/cooknook/domains/cooknook.pl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Maciej Grubman – Cook Nook Professional

Maciej Grubman

Maciej Grubman-chef cateringu BBQ POLSKA. W 2013 roku wraz z Reprezentacją Polski w BBQ, której jest członkiem, zdobył tytuł Mistrza Świata w konkursie Jack Daniel’s World Championship Invitational Barbecue. Jest również właścicielem Irish Pub&SteakHouse w Rzeszowie, w którym jako Szef Kuchni serwuje swoim Gościom m. in autorskie żeberka oraz steki, których proces dojrzewania osobiście nadzoruje, a także wprowadza nowe metody sezonowania m.in. w whisky lub rumie. Specjalizuje się w przyrządzaniu dań metodą BBQ, którą wykorzystuje w swojej pracy cateringowej serwując dla swoich Gości nawet po kilkanaście tysięcy posiłków w trakcie jednego dnia. Do realizacji eventów używa wyłącznie amerykańskiej technologi przygotowywania dań za pomocą smokerów.

sad