Slide

O studiu

Studio kulinarne Cook Nook zlokalizowane jest przy ul. Węgierskiej w Nowym Sączu. Jest to miejsce skierowane dla firm i klientów indywidualnych, w którym odbywają się warsztaty kulinarne, sommelierskie, zarówno dla amatorów, jak i profesjonalistów. Organizujemy również cateringi, eventy firmowe, spotkania integracyjne i okolicznościowe, pokazy, prezentacje i sesje zdjęciowe. Uczestnikom zapewniamy wszelkie niezbędne produkty, sprzęty, akcesoria kuchenne, fartuchy kucharskie i komfortową przestrzeń do degustacji. Nasi prowadzący to znani w całej Polsce i nie tylko doświadczeni szefowie kuchni, sommelierzy i pasjonaci gotowania, którzy w profesjonalny i praktyczny sposób przekazują swoją wiedzę. W trakcie warsztatów zapewniamy najwyższej jakości składniki. Wspieramy lokalnych przedsiębiorców, dlatego na stanowiskach kulinarnych często goszczą produkty z naszego regionu. W filozofii naszego studia zawsze gości idea ZERO WASTE, którą popularyzujemy, podczas naszych warsztatów.

O studiu

Studio kulinarne Cook Nook zlokalizowane jest przy ul. Węgierskiej w Nowym Sączu. Jest to miejsce skierowane dla firm i klientów indywidualnych, w którym odbywają się warsztaty kulinarne, sommelierskie, zarówno dla amatorów, jak i profesjonalistów. Organizujemy również cateringi, eventy firmowe, spotkania integracyjne i okolicznościowe, pokazy, prezentacje i sesje zdjęciowe. Uczestnikom zapewniamy wszelkie niezbędne produkty, sprzęty, akcesoria kuchenne, fartuchy kucharskie i komfortową przestrzeń do degustacji. Nasi prowadzący to znani w całej Polsce i nie tylko doświadczeni szefowie kuchni, sommelierzy i pasjonaci gotowania.

Kinga Karasińska

Absolwentka akademii kulinarnej w Krakowie, uczestniczka wielu szkoleń gastronomicznych. Pasjonatka dobrej kuchni i niebanalnych smaków. Uwielbia kulinarne podróże i od lat marzyła o stworzeniu miejsca związanego z gotowaniem. Studio kulinarne Cook Nook stało się jej pasją i spełnieniem. Jej celem było stworzenie miejsca pełnego smaków, zapachów opartych na profesjonalizmie połączonym z domową atmosferą i zabawą.

Kinga Karasińska

Absolwentka akademii kulinarnej w Krakowie, uczestniczka wielu szkoleń gastronomicznych. Pasjonatka dobrej kuchni i niebanalnych smaków. Uwielbia kulinarne podróże i od lat marzyła o stworzeniu miejsca związanego z gotowaniem. Studio kulinarne Cook Nook stało się jej pasją i spełnieniem. Jej celem było stworzenie miejsca pełnego smaków, zapachów opartych na profesjonalizmie połączonym z domową atmosferą i zabawą.

Janusz Garncarczyk

Kucharz, Szef Kuchni w restauracji Lemon. Od kilkunastu lat pracujący na stanowisku Szefa Kuchni w hotelach czterogwiazdkowych. Gotował dla Prezydentów, premierów, ważnych osobistości ze świata polityki i kultury. Absolwent Akademii Kulinarnej w Krakowie. Członek jury licznych, ogólnokrajowych konkursów dla profesjonalnych kucharzy i adeptów sztuki kulinarnej. Wraz z Restauracją Lemon osiągający sukcesy w najważniejszych rankingach np.: Gault&Millau Polska, pozyskujący prestiżowe certyfikaty tj. Certyfikat Menu Bez Glutenu nadawany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej, a także odnoszący sukcesy w ogólnokrajowych konkursach wraz ze swoimi uczniami oraz kucharzami. Autor artykułów w czasopismach branżowych, doradca kulinarny oraz członek Klubu Szefów Kuchni.

Gotujemy bezglutenowo!

Nasze studio uzyskało certyfikat „Menu Bez Glutenu” przyznawany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Jesteśmy drugim studiem w Polsce, które może pochwalić się taką rekomendacją. Jest to gwarancja dla uczestników warsztatów bezglutenowych, że produkty użyte podczas takich tematycznych warsztatów są w 100% bezpieczne, a prowadzący szef kuchni zaliczył wymagany egzamin, poprzedzony szkoleniami i posiada kwalifikacje, aby móc szkolić w temacie diety i prowadzić warsztaty kulinarne w zakresie kuchni bezglutenowej.

Janusz Garncarczyk

Kucharz, Szef Kuchni w restauracji Lemon. Od kilkunastu lat pracujący na stanowisku Szefa Kuchni w hotelach czterogwiazdkowych. Gotował dla Prezydentów, premierów, ważnych osobistości ze świata polityki i kultury. Absolwent Akademii Kulinarnej w Krakowie. Członek jury licznych, ogólnokrajowych konkursów dla profesjonalnych kucharzy i adeptów sztuki kulinarnej. Wraz z Restauracją Lemon osiągający sukcesy w najważniejszych rankingach np.: Gault&Millau Polska, pozyskujący prestiżowe certyfikaty tj. Certyfikat Menu Bez Glutenu nadawany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej, a także odnoszący sukcesy w ogólnokrajowych konkursach wraz ze swoimi uczniami oraz kucharzami. Autor artykułów w czasopismach branżowych, doradca kulinarny oraz członek Klubu Szefów Kuchni.

Gotujemy również bezglutenowo!

Nasze studio uzyskało certyfikat „Menu Bez Glutenu” przyznawany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Jesteśmy drugim studiem w Polsce, które może pochwalić się taką rekomendacją. Jest to gwarancja dla uczestników warsztatów bezglutenowych, że produkty użyte podczas takich tematycznych warsztatów są w 100% bezpieczne, a prowadzący szef kuchni zaliczył wymagany egzamin, poprzedzony szkoleniami i posiada kwalifikacje, aby móc szkolić w temacie diety i prowadzić warsztaty kulinarne w zakresie kuchni bezglutenowej.
sad