PAWEŁ KACZMAREK

Regionalny szef kuchni Unilever food solutions, trener kulinarny w Hotele Plus i Competence Training and Coaching. Swoje 20 letnie doświadczenie zdobywał głównie prowadząc restauracje hotelowe na Górnym Śląsku. Posiada dyplom mistrzowski w zawodzie kucharz oraz kurs pedagogiczny. Odbył staże w restauracjach odznaczonych w Przewodniku Michelin ( Senses 1*  Fangst w Oslo). Bierze udział w projektach preopenigowych obiektów gastronomiczno-hotelarskich takich jak:

  • Hotel Aries Wisła ****
  • Hotel M23 w Katowicach****
  • Hotel Spa Laskowo w Jankowicach***  – z tą restauracją zdobył odznaczenie w przewodniku Gault and Millaut
  • Restauracja Stadionova i gastronomia na Stadionie Miejskim w Tychach
  • Parki rozrywki Twinpigs w Żorach i Mrągowie

Jest finalistą ogólnopolskich konkursów kulinarnych nominowanych do Kulinarnego Pucharu Polski. Miał okazję gotować dla księżnej Yorku.

SPECJALIZACJE:

  1. Nowoczesna kuchnia Polska
  2. Kuchnia Polska z elementami kuchni azjatyckiej
  3. Burgery i kanapki
  4. Kuchnia roślinna
  5. Szef kuchni – manager (rola szefa kuchni w dzisiejszej gastronomii, food cost, gospodarka magazynowa, HACCP, menu enginering, systemy motywacyjne pracowników kuchni, usprawnianie i ujednolicenie procesów produkcji)