GRZEGORZ SZCZYGIEŁ
WYKSZTAŁCENIE
- 2006-2010 (średnie ) Technikum gastronomiczne nr 11 ul. Zamoyskiego 6, Kraków
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
- Trattoria Mamma Mia
- Dwór Sieraków
- Restauracja Illcamino
- Restauracja Salina Bochnia
- Hotel Oriza
- Aktualnie – Hotel Vinnica (warsztaty z dziećmi w wieku od 4-18lat około 40 grup )
Współpraca z firmą Prymat – szkolenia Targi
Warsztaty studiu kulinarnym Cook Club w Krakowie
Warsztaty dla przyszłych kucharzy w technikum kuchnie świata
UMIEJĘTNOŚCI
- znajomość kuchni włoskiej
- znajomość kuchni polskiej (nowoczesnej)
- znajomość kuchni amerykańskiej
- prawo jazdy kat. B
- umiejętność pracy w zespole
- dobra komunikatywność z ludźmi
- chęć podjęcia dalszej nauki lub udział w szkoleniach, kursach
- kreatywność
- umiejętność prowadzenia zespołem
- umiejętność składania zamówień towarowych
- umiejętność przygotowania śniadań
OSIĄGNIĘCIA
Udział w konkursie „Noble Nihgt” 2016- zajęcie 2 miejsca w kategorii przystawka dla restauracji Dwór Sieraków