GRZEGORZ SZCZYGIEŁ

WYKSZTAŁCENIE

  • 2006-2010 (średnie )  Technikum gastronomiczne nr 11 ul. Zamoyskiego 6, Kraków

DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE

  •  Trattoria Mamma Mia
  • Dwór Sieraków
  • Restauracja Illcamino
  • Restauracja Salina Bochnia
  • Hotel Oriza
  • Aktualnie – Hotel Vinnica (warsztaty z dziećmi w wieku od 4-18lat około 40 grup )

Współpraca z firmą Prymat – szkolenia Targi

Warsztaty studiu kulinarnym Cook Club w Krakowie

Warsztaty dla przyszłych kucharzy w technikum kuchnie świata

UMIEJĘTNOŚCI

  • znajomość kuchni włoskiej
  • znajomość kuchni polskiej (nowoczesnej)
  • znajomość kuchni amerykańskiej
  • prawo jazdy kat. B
  • umiejętność pracy w zespole
  • dobra komunikatywność z ludźmi
  • chęć podjęcia dalszej nauki lub udział w szkoleniach, kursach
  • kreatywność
  • umiejętność prowadzenia zespołem
  • umiejętność  składania zamówień towarowych
  • umiejętność przygotowania śniadań

OSIĄGNIĘCIA

Udział w konkursie „Noble Nihgt” 2016- zajęcie 2 miejsca w kategorii przystawka dla restauracji Dwór Sieraków