AGNIESZKA MIGDAŁ – CUKIERNICZKA
Technolog żywności, od 17 lat nauczyciel w zawodzie cukiernik. Z zamiłowania pasjonat cukiernictwa nowoczesnego, z którego cały czas doskonali wiedzę i warsztat na wielu szkoleniach dotyczących technik dekoracji wg aktualnych trendów. Przygotowuję uczniów do konkursów o zasięgu ogólnopolskim (osiągnięcia podopiecznych m.in: 2 miejsce w Ogólnopolskim Konkursie dla uczniów na artystyczne zdobienie pierników oraz złoty medal w konkursie dekoracji cukierniczych na Expo Sweet 2023 w Warszawie)
Od kilku lat zdobywa wiedzę na szkoleniach u mistrzów cukiernictwa nowoczesnego m.in:
- szkolenie u Marleny i Marcina Dorosiów ( torty piętrowe i słodki stół)
- szkolenie z zakresu artystycznego zdobienia pierników u Ewy Kiszowara oraz Sweet Project
- szkolenie u Artelid Lidii Michalczyk z kwiatów maślanych
- szkolenie z dekoracji z papieru waflowego i tekstur na masie cukrowej w Petite Pivoine
- kurs z cukiernictwa alternatywnegou Agaty Kubackiej ” Zdrofit food”
- szkolenia w Szkole Artystycznej Wiesława Kucia : makaroniki tradycyjne i wegańskie, candy bar oraz tort antygrawitacyjny weselny