Warsztaty kulinarne z mięsem w roli głównej.
Zapraszamy szefów kuchni i kucharzy na niepowtarzalne warsztaty z jednym z najlepszych szefów kuchni w Polsce – Dawidem Łagowskim. Temat przewodni, daniel, jeleń, wołowina. Będzie możliwość degustacji oliw smakowych wytwarzanych przez Dawida, używanych w profesjonalnych kuchniach najlepszych restauracji w Polsce. Dawid podpowie, jak doprawiać dania używając odpowiednich przypraw, aby dania zyskały na wyjątkowości.
Mięso na te wyjątkowe warsztaty dostarczy nam znana w branży gastronomicznej firma Horeca Las Kalisz. Będzie więc okazja aby dowiedzieć się o Nich więcej, sprawdzić ich produkty i nawiązać owocną współpracę.
Data: 02.11.2023, Czwartek
Godzina: 17:00
Czas trwania: 4 godziny
Wartość: 590 zł/os
Już w listopadzie warsztaty kelnerskie w studiu Cook Nook poprowadzi Maciej Wojciechowski!
Maciej swoje doświadczenie zawodowe zdobywał w warszawskich restauracjach, m.in kultowej SENES (z gwiazdką Michellin), Plato, Zoni, Klonn, w których na równi z wyśmienitym jedzeniem stawia się kontakt z gośćmi i ich obsługę.
W programie:
-podejście do gości
-serwis kelnerski
-optymalizacja pracy zespołu kelnerskiego
-up-selling/cross-selling
-wprowadzenie w świat wina
-serwis wina
Data: 13.11.2023, poniedziałek
Godzina: 9:00
Czas trwania: 6 godzin
Wartość: 390 zł/os